20-5-2012 | In deze maand laat Ulysse Nardin wederom van zich horen, want na de eerdere introductie van de El Toro en de Classio Santa Maria introduceert het merk deze maand ook de Executive Lady.

De Executive Lady is zoals de naam al doet vermoeden speciaal voor de dames. Maar ook het uiterlijk laat geen twijfel voor welke sexe dit horloge is bestemd. Het is een elegant wit horloge met een parelmoeren wijzerplaat voorzien van glinsterende accenten. Deze glinsteringen komen op het conto van diverse diamanten, aangebracht als uurmarkeringen en daarnaast zijn diverse diamanten aangebracht in het Arabische cijfer 12.

Het kloppend hart bestaat uit het automatisch Ulysse Nardin kaliber 24 met een gangreserve van ca. 42 uur. Naast uren en minuten is op 6 uur de kleine seconde gepositioneerd en op 2 uur de grote datum. Daarnaast is uurwerk voorzien van het door Ulysse Nardin gepatenteerde Dual Time systeem (2e tijd). Door het indrukken van de op 8 en 10 uur gesitueerde drukknoppen verplaatst de kleine wijzer zich voor of achteruit en daarmee feitelijk simpel naar een andere tijdzone.

Het horloge heeft een diameter van 40 mm en is uitgerust met een geschroefde kroon die is voorzien van enige diamanten. Het mechaniek is zichtbaar door de transparante bodemkast. Het horloge wordt om de pols gedragen door een roestvrijstalen band met vouwsluiting

Zie voor meer informatie www.ulysse-nardin.ch.

 

Pin It on Pinterest

Share This