8-5-2012 | Ulysse Nardin lanceerde in 1996 de eerste Perpetual Calendar die de voorwaartse en achterwaartse aanpassing van alle agendafuncties over een enkele kroon mogelijk maakte.

De laatste jaren heeft deze baanbrekende technologie geleid tot steeds meer verfijnde nieuwe horloges, met als laatste deze nieuwe El Toro Perpetual Calendar. Naast het ‘quick-setting’ systeem is het bovendien mogelijk om de tijd heel snel te verzetten naar de locale tijd door de (+ / -) knoppen.

De aanpassing van de grote datum, dag, maand en het jaar, kan worden gesynchroniseerd door beweging van de wijzers. Het COSC-gecertificeerde uurwerk wordt aangestuurd door automatisch manufactuur kaliber UN-32 met een gangreserve van 45 uur. Het horloge heeft een 18 karaat rosé gouden kast met een diameter van 43 mm en een silverblauwe wijzerplaat. De opengewerkte cijfers maken een goed zicht op de Perpetual Calendar-functies mogelijk.

De transparante saffierglazen kastbodem geeft een goed zicht op het mechanische uurwerk. Het geheel wordt om de pols gedragen door een lederen of rubberen band met keramische vouwsluiting.

Zie voor meer informatie www.ulysse-nardin.ch.

Pin It on Pinterest

Share This