ox Chronorally Sauber F1 Team

Horloges en de Formule 1 is een gelukkige combinatie. Time en Speed – of is het Time versus Speed? – verdraagt elkaar kennelijk heel goed. Bovendien inspireert het de horlogehuizen tot het uitbrengen van interessante horloges.

Onlangs publiceerden wij al over de lancering van de Bell & Ross BR 03-94 R.S. 17 Chronograph in het kader van de samenwerking tussen Bell & Ross met het Renault Sport Formule 1 Team en nu maken wij u deelgenoot in de lancering van de Edox Chronorally Limited Edition Sauber F1 Team in het kader van het Premium Partnership tussen Edox en het Sauber Formule 1 Team.

Sauber F1 Team | Alles over Horloges

Sauber F1® Team

De nieuwe Edox Chronorally Limited Edition Sauber F1 Team is met zijn diameter van 48 mm een fors uit de kluiten gewassen horloge. De horlogekast is net als de formule 1 auto  van het Sauber F1 Team van zwart titanium.Het horloge wordt aangestuurd door quartz-kaliber Edox 38.

Op de zwart carbonfiber wijzerplaat zijn naast de uren, minuten en seconden ook de dag en (grote) datum afleesbaar. Daarnaast is het horloge uitgerust met een chronograaf en voorzien van een tachymeterschaal. Leuk detail van de (retro)dagaanduiding is dat de zondag wordt aangeduid met “Race”.

Ander opvallend detail is de grote formaat pusher van de chronograaf die is uitgerust met het logo van het Sauber F1 Team.

Edox Chronorally Sauber F1 Team | Alles over Horloges

De Edox Chronorally Limited Edition Sauber F1 Team wordt om de pols gedragen door een felblauwe horlogeband die voor het ‘pitstraat’-gevoel is voorzien van een bandprofiel. Het horloge is waterbestendig tot 100 meter en de oplage is beperkt tot 555 stuks.

De adviesprijs bedraagt € 1.590,-. Zie voor meer informatie Edox.

Pin It on Pinterest

Share This