Eberhard & Co. Scafograf GMT | Alles over Horloges

Na het succes van de vorig jaar geïntroduceerde Scafograf 300 lanceert het Zwitserse horlogehuis Eberhard & Co. dit jaar de Scafograf GMT.

De Scafograf GMT heeft dezelfde lijnen als de Scafograf 300. De roestvrijstalen horlogekast heeft eveneens een diameter van 43 mm. De wijzerplaat is zwart of blauw. Naast de uren en minuten en centrale secondewijzer is op 3 uur een datumvenster geplaatst.

Eberhard Scafograf GMT | Alles over Horloges

Verder beschikt het horloge over een GMT-functie door middel van een rode wijzer met witte punt.Rond het gebogen saffierglas is een bi-directioneel draaiende bezel geplaatst van roestvrijstaal met een zwart of blauwe keramische inleg, afhankelijk van de kleur wijzerplaat. De uurindexen en de Baton wijzers zijn voorzien van lichtgevend materiaal.

Eberhard & Co. Scafograf GMT

Het horloge wordt aangestuurd door een automatisch uurwerk kaliber ETA 2893-2. De geschroefde kastdeksel is voorzien van een afbeelding van de wereldglobe. Het horloge is waterdicht tot 100 meter en wordt om de pols gedragen met een zwarte of blauwe rubberen band met gesp-sluiting. De scafograf is op verzoek ook leverbaar met een stalen band.

Zie voor meer informatie Eberhard & Co..

 

Pin It on Pinterest

Share This