12 mei 2013 | Het Zwitserse horlogehuis DuBois et fils lanceert speciaal voor dames drie dameshorloges, elk in een gelimiteerde oplage van 33 stuks.

Uiteraard zijn niet alleen heren maar ook dames geïnteresseerd in horloges. Onder de bijna 600 mede-eigenaren van DuBois et fils bevinden zich dan ook tal van vrouwen die hebben geïnvesteerd in de herstart van DuBois et fils. Dat was voor Thomas Steineman, groot-aandeelhouder en CEO van DuBois et fils, reden om zo snel mogelijk na de lancering van de eerste herenmodellen ook de eerste damesmodellen te presenteren. Zoals u al eerder op allesoverhorloges.nl heeft kunnen zien, onthulde DuBois et fils onlangs een glimpje van de nieuwe damescollectie. Inmiddels kunt u kennis maken met de eerste drie modellen van de damescollectie.

DuBois et fils DBF001-04[/image] De eerste damesmodellen zijn gebaseerd op het eerste herenmodel (DBF001) die eerder dit jaar werd gepresenteerd. Het eerste damesmodel (DBF001-04) betreft dan ook een Chronograph Big date. Dit horloge heeft een gepolijste en geborstelde roestvrij stalen kast met een diameter van 41,5 mm. Het horloge is voorzien van een bezel met wit keramische inleg die het anti-reflecterende saffierglas omvat.

De transparante kastbodem biedt zicht op het DuBois Dépraz 4500 uurwerk dat tikt met 28.800 bewegingen per uur (4 Hz). Het automatische uurwerk heeft een gangreserve van 44 uur. Op de parelmoeren wijzerplaat met een wit keramische ring zijn naast de uren, minuten en kleine seconde (op 3 uur) ook de grote datum en de subdials van de chronograaf (30-minuten teller op 9 uur en 12-uren teller op 6 uur) afleesbaar. De Arabische cijfers en de wijzers zijn voorzien van superluminova.

Het horloge wordt om de pols gedragen met een witte kalfslederen band voorzien van gesp-sluiting en is waterdicht tot 50 meter onder water.

De DBF001-05 is technisch gelijk aan de DBF001-04, maar is uitgevoerd met een bezel die is bezet met diamanten. Daarnaast is de parelmoeren wijzerplaat nu voorzien van een zilverkleurige ring. Bij de DBF001-06 is de bezel voorzien van een rosé gouden inleg en is de wijzerplaat voorzien van een rosé gouden ring (goldplated) en rosé gouden wijzers (goldplated).

Zie ook www.duboisfils.ch.

DuBois et fils DBF001-05

DuBois et fils DBF001-06

Pin It on Pinterest

Share This