30-6-2012 | Het Zwitserse horlogehuis Ulysse Nardin lanceert de Classico Luna in een herenmodel en een damesmodel.

De Classico Luna is uitgerust met de complicatie maanfase. Dat is een complicatie die in de loop van 29½ dag de diverse schijngestalten ofwel maanfasen zo realistisch mogelijk weergeeft. De Classico Luna is in het midden voorzien van een draaiende schijf met daarin een venster waarachter de verschillende fase van de maan zichtbaar zijn, waarbij de kleur van de maanstand per fase verandert.

Het automatische uurwerk met kaliber UN-829 heeft een gangreserve van ca. 42 uur is gehuisvest in een horlogekast van 40 mm voor de heren en 35 mm voor de dames. Daarbij heeft u de keuze voor roestvrij staal of 18 karaat rosé goud en met of zonder 60 diamanten (1,2 karaat). Op de wijzerplaat met Romeinse cijfers zijn naast de uren, minuten en seconden ook de datum en de maanfase afleesbaar.

Bij de wijzerplaat is keuze in zwart, zilver of parelmoer (die laatste alleen bij de damesuitvoering). Het horlogeglas en de transparante bodemdeksel zijn van saffierglas. Het geheel wordt om de pols gedragen met een lederen band, een roestvrij stalen band of 18 karaat rosé gouden band. Het horloge is waterbestendig tot 50 meter.

Zie voor meer informatie www.ulysse-nardin.ch.

Pin It on Pinterest

Share This