Chopard L.U.C. GMT One

Ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van zijn manufactuur in Fleurier, lanceert het Zwitserse horlogehuis Chopard het eerste L.U.C horloge met een GMT-functie. Met een tweede tijdzone wordt tijdens een reis in elke plaats en onder alle omstandigheden zowel de lokale tijd als de tijd thuis van familie en vrienden getoond.

 

Chopard L.U.C GMT One - staal

 

De L.U.C GMT One is er in twee uitvoeringen. Het model met een eigentijdse, stalen kast (42 mm) is voorzien van een zwarte wijzerplaat waarbij de uren overdag in wit en de nachtelijke uren in oranje zijn opgenomen. De stijlvollere versie in roségoud heeft een bijpassende wijzerplaat met een deels bruine, deels witte ring om het tijdsverschil duidelijk aan te geven.

De L.U.C GMT One is een uitzonderlijk horloge om elke dag te dragen. Met de kroon op 2 uur kan de datum en lokale tijd worden ingesteld. De tweede kroon op 4 uur is voor de grote wijzer met pijl om de tweede tijdzone in te stellen. Op 6 uur bevindt zich het datumvenster, een karakteristiek kenmerk van alle L.U.C horloges.

 

Chopard L.U.C GMT One - rosé goud

Het GMT kaliber is een complicatie gebaseerd op het nieuwe L.U.C 01.10-L manufactuur uurwerk van Chopard met een gangreserve van 60 uur. De ideaal bemeten L.U.C GMT functie is subtiel geïntegreerd in het ambachtelijk, volledig in-house vervaardigde uurwerk. Elk horloge uit de L.U.C collectie is een eerbetoon aan Louis-Ulysse Chopard, de oprichter van het horlogehuis.

Adviesprijzen voor de Chopard L.U.C GMT One bedragen € 9.360,- voor de stalen versie en € 18.920- voor de roségouden variant.

Zie voor meer informatie www.chopard.com.

 

Pin It on Pinterest

Share This