Bremont 1918 limited edition | Alles over Horloges

Volgend jaar bereikt de Britse militaire luchtvaart een belangrijke mijlpaal in 2018 wanneer de Royal Air Force haar honderdjarig bestaan ​​viert. Wereldwijd gerespecteerd en doordrenkt van traditie, biedt de Royal Air Force (RAF) bescherming aan het Verenigd Koninkrijk en is tevens een gerespecteerd partner binnen de NAVO.

Spitfire | Alles over Horloges

© Bremont | Supermarine Spitfire (MK IA N3200)

Ter ere van deze 100 jarige mijlpaal presenteert het Engelse horlogehuis Bremont de 1918 Limited Edition, waarin materiaal is verwerkt van vier uitzonderlijke historische vliegtuigen waarmee de RAF in de 1e en 2e wereldoorlog haar oorlogsmissies vloog. Een Bristol Blenheim (MK IL 6739), een Supermarine Spitfire (MK IA N3200) en een Hawker Hurricane (MK.I P3717) die allemaal vlogen tijdens de zomer van 1940 zijn verwerkt in dit opmerkelijke uurwerk. Lees onze Brochure 1918 voor meer informatie over deze ongelooflijke vliegtuigen en de geschiedenis van de RAF.

Een percentage van de opbrengst van de verkoop van de 1918 limited edition collectie gaat naar de Royal Air Forces Association (RAFA), een bijna 90 oude organisatie ten behoeve van (voormalig) RAF-personeel.

Bremont 1918 limited edition witgoud | Alles over Horloges

BE-16AE automatische chronometer met minimale gangreserve van 42 uur. Bremont versierde rotor met metaal en houtfineer van 4 originele RAF-vliegtuigen die in WWI en WO II vlogen. Tripmmerk Trip-Tick® kast van 43 mm in wit goud. Waterbestendig tot 10 ATM, 100 meter. Alligatorriem met speldgesp als aanvulling op etui-materiaal. Oplage gelimiteerd tot 75 stuks.

Bremont 1918 limited edition Rosé goud | Alles over Horloges

BE-16AE automatische chronometer met minimale gangreserve van 42 uur. Bremont versierde rotor met metaal en houtfineer van 4 originele RAF-vliegtuigen die in WWI en WO II vlogen. Tripmmerk Trip-Tick® kast van 43 mm rosé goud. Waterbestendig tot 10 ATM, 100 meter. Alligatorriem met speldgesp als aanvulling op etui-materiaal. Oplage gelimiteerd tot 75 stuks.

Bremont 1918 limited edition stainless steel | Alles over Horloges

BE-16AE automatische chronometer met minimale gangreserve van 42 uur. Bremont versierde rotor met metaal en houtfineer van 4 originele RAF-vliegtuigen die in WWI en WO II vlogen. Behuizing van 43 mm in gepolijst roestvrij staal Trip-Tick®. Waterbestendig tot 10 ATM, 100 meter. Alligatorriem met speldgesp als aanvulling op etui-materiaal. Oplage gelimiteerd tot 275 stuks.

Bremont 1918 limited edition rosé goud | Alles over Horloges

Elk van deze vliegtuigen van Battle of Britain vormt een schroefblad in de rotor en wordt aangevuld met een fineer van origineel hout uit de 1917 SE5a (F-904) van de Shuttleworth Collection. De rotor is zichtbaar door de transparante kastbodem.

Zie ook Bremont.

Pin It on Pinterest

Share This