11 februari 2013 | Over drie dagen is het weer valentijnsdag. Zoals eind vorig jaar al aangekondigd lanceert Blancpain een horloge waarmee Valentijn op meer dan 14 verschillende manieren kan zeggen “ik hou van jou”.

Immer trouw aan tradities presenteert Blancpain een speciaal horloge voor de Valentijnen onder ons. Dit dameshorloge is met zijn vorm, kleuren en diamanten (ca. 0,78 karaat) geïnspireerd door universele symbolen van de liefde en is daarmee een uitgekiende manier voor romantici om hun gevoelens voor hun geliefde te uiten.

Het horloge heeft een roestvrij stalen horlogekast met een diameter van 34 mm en een hoogte van 9,5 mm. De bezel is bezet met 2 rijen diamanten. De parelmoeren wijzerplaat is voorzien van 5 rode harten en de uren worden gemarkeerd door diamanten. Naast de uren, minuten en seconden is op 3 uur de datum afleesbaar.

De transparante kastbodem biedt goed zich op het mechanische uurwerk kaliber 1150 dat bestaat uit 210 componenten. Dit automatische uurwerk, waarvan de rotor ook is voorzien van 5 rode harten, heeft een gangreserve van 100 uur. Het horloge wordt om de pols gedragen door een witte struisvogel lederen band en is waterdicht tot 30 meter onder water.

Het St. Valentin horloge wordt uitgegeven in een gelimiteerde oplage van 99 stuks en wordt geleverd in een witte houten presentatiebox ingelegd met witte harten.

Zie voor meer informatie ook www.blancpain.com.

Pin It on Pinterest

Share This