Dit jaar lanceert Bell & Ross een nieuw model binnen de Aviation collectie: BR 03-51 GMT Carbon.

Bell & Ross Aviation BR 03-51-GMT Carbon

Bell & Ross heeft zich altijd aangetrokken gevoeld tot luchtvaartinstrumenten en vliegtuigen. Deze inspiratie is al vanaf de eerste horlogecreaties duidelijk aanwezig in de twee hoofdlijnen van de Bell & Ross collecties; enerzijds, de luchtvaartinstrumenten en in het bijzonder die van het instrumentenbord met de Aviation collectie, anderzijds het oproepen van belangrijke momenten uit de luchtvaartgeschiedenis aan de hand van de evolutie van het pilotenhorloge, met de Vintage collectie.

De rechtstreeks op de instrumenten in een vliegtuigcockpit geïnspireerde icooncollectie BR 01 Aviation voldoet aan vier fundamentele beginselen: afleesbaarheid, functionaliteit, precisie en betrouwbaarheid.

Bell & Ross Aviation BR 03-51 GMT Carbon

In 2013 hebben de ontwerpers van Bell & Ross in het belang van piloten en wereldreizigers het model BR03 42 mm uitgerust met een bijzonder praktische complicatie: de weergave van een tweede tijd.

Met de GMT-functie weet u de tijd op twee verschillende plaatsen in de wereld: de witte wijzers op de hoofdwijzerplaat geven de tijd aan van het land waar u zich bevindt. De oranje wijzer in de teller op 6 uur geeft de tijd aan in het land van herkomst. De grote witte lichtgevende cijfers en de oranje GMT-wijzer contrasteren met de zwarte wijzerplaat voor een perfecte afleesbaarheid. De horlogekast is voorzien van PVD-coating.

Specificaties Bell & Ross Aviation BR 03-51 GMT Carbon

UurwerkAutomatisch
KaliberSoprod TT651
MateriaalZwart staal voorzien van PVD-coating
Diameter42 mm
WijzerplaatZwart, witte Arabische cijfers en indexen en lichtgevende wijzers
HorlogeglasSaffierglas
HorlogebandZwart rubber
HorlogebandsluitingGespsluiting voorzien van PVD-coating
Waterresistant100 meter (10 BAR)
ComplicatiesSeconden, grote datum op 12 uur en tweede tijdzone op 6 uur

Zie voor meer informatie www.bellross.com.

Pin It on Pinterest

Share This