14 maart 2014 | Onder het motto “Let the sun shine on my watch!” lanceert het Zwitserse horlogehuis Baume & Mercier nieuwe dameshorloges binnen de Linea-collectie.

Linea - Baume & Mercier | allesoverhorloges.nl

Komende zomer straalt het Linea dameshorloge van Baume & Mercier. Met drie nieuwe, kleurrijke banden is van het stijlvolle Linea model in een handomdraai een zomers horloge te maken. Voor het design diende Holi als inspiratie, een hindoefeest waarbij men de lente en de daarbij horende terugkeer van kleuren in het landschap viert.

Baume & Mercier combineert voor de comfortabele banden zacht leer met een binnenzijde van mat satijn. De dubbele banden zijn eenvoudig aan het horloge te bevestigen en verkrijgbaar in drie kleuren: papaverrood, parelwit en helder oranje. Hierdoor kan de draagster een persoonlijke combinatie kiezen.
Linea - Baume & Mercier | allesoverhorloges.nl

Linea - Baume & Mercier | allesoverhorloges.nl
Linea - Baume & Mercier | allesoverhorloges.nl

Parelwit staat voor eenvoud en elegantie. Deze kleur zal de pols subtiel doen oplichten. Helder oranje is rijk en levendig. Een uitdagende kleur, die optimisme uitstraalt. Papaverrood heeft glamour. Dit rood is klassiek en fonkelend. En rood is synoniem aan liefde en geluk.

Het populaire Linea model van Baume & Mercier is uitgevoerd in staal of in de combinatie staal met roodgoud; met een wijzerplaat in parelmoer, zilverkleur of zwart. Enkele modellen zijn bezet met diamanten.

De Linea van Baume & Mercier is verkrijgbaar vanaf € 1.550,-. De verwisselbare banden zijn verkrijgbaar vanaf € 128,-.

Zie ook www.baume-et-mercier.com

Pin It on Pinterest

Share This