31-8-2012 | Het in 1830 opgerichte Zwitserse horlogehuis Baume & Mercier presenteert een nieuw damesmodel in drie uitvoeringen: Hampton Small.

Baume & Mercier ontwerpt al sinds 1830 uurwerken voor zowel dames als heren. In 1994 lanceerde het merk een eerste Hampton collectie, geïnspireerd op een museumstuk uit de jaren ’40. Dit jaar presenteert Baume & Mercier speciaal voor dames een nieuw maar ook kleiner formaat van het rechthoekige Hampton model.

De Hampton Small heeft een klassiek design met moderne accenten. Ook dit model weerspiegelt de typische, chique elegantie van de bekende Hampton lijn. Door het kleinere formaat heeft het horloge een zeer vrouwelijke uitstraling gekregen. Het horloge is vervaardigd van gepolijst en gesatineerd staal. De kast heeft een afmeting van slechts 34,5 bij 22 mm en de hoogte bedraagt slechts 9 mm.

De wijzerplaat is voorzien van Arabische cijfers en datumaanduiding op 3 uur. Het horloge heeft gebold, krasbestendig saffierglas en een geschroefde kastdeksel. Het horloge is voorzien van een quartz-uurwerk (F03.111) en is waterdicht tot 50 meter onder water.

De Hampton Small van Baume & Mercier is verkrijgbaar in drie uitvoeringen waarvan twee modellen met een wijzerplaat in parelmoer. De wijzerplaat van één van deze modellen is gedecoreerd met 8 diamanten (0,02 karaat). De kast van het andere model is gesierd met 20 diamanten (0,17 karaat).

Baume & Mercier biedt de Hampton Small aan vanaf € 1.800,-.

Zie voor meer informatie ook www.baume-et-mercier.com.

 

Pin It on Pinterest

Share This