Baselworld 2017 | Alles over Horloges

Openingsceremonie Baselworld 2017 | Courtesy of Baselworld

Vanochtend opende Baselworld haar deuren voor het publiek en blijft tot volgende week donderdag het walhalla voor iedereen die met iets met horloges (en sieraden) heeft, vanuit professie of omdat u behoort tot de grote schare watch aficionados: Baselworld is de komende week the place to be!

Baselwold 2017 is een editie met een bijzonder feestelijk tintje, want deze Baselworld vond de 100e openingsceremonie plaats in aanwezigheid van de Swiss Federal Councillor Alain Berset.

Baselworld is by far dé grootste horloge- en sieradenbeurs ter wereld en is uitgegroeid tot een ongeëvenaard internationaal platform voor de belangrijkste spelers uit de Haute Horlogerie en de juwelen en sieraden branche. Door voortdurend vooruit te denken en steeds weer in te spelen op steeds veranderende behoeften van de markt, heeft Baselworld haar leidende en vooraanstaande positie behouden en is Baselworld de enige beurs die de hele sector verenigt. Nou ja bijna dan, want de luxe paradepaarden van de Richemont Groep zult u op Baselworld (helaas) niet tegenkomen, aangezien die elk jaar in januari in Genève hun ‘eigen’ SIHH organiseren.

Desalniettemin is de Zwitserse plaats Basel van vandaag tot en met 30 maart a.s. dé horloge hoofdstad van de wereld. In het enorme beurscomplex te Basel komen handelaren en professionals uit de branche, journalisten en watch aficianados ogen, oren én handen te kort om al de fraaie klokjes en alle nieuwtjes van de diverse horlogehuizen te zien, te voelen en te beluisteren. Al met al trekt Baselworld de laatste jaren meer dan 150.000 bezoekers.

Baselworld 2017 | Alles over Horloges

Als u nog een gaatje in uw agenda heeft: Baselworld is open tot en met donderdag 30 maart a.s.

Zie voor meer informatie www.baselworld.com.

Pin It on Pinterest

Share This