15 maart 2013 | In de periode van 25 april tot en met 2 mei 2013 is Basel (Zwitserland) voor horlogeliefhebbers absoluut the place to be!

Logo Baselworld

Baselworld is ’s werelds grootste en belangrijkste horlogebeurs die jaarlijks wordt georganiseerd in de gelijknamige plaats Basel te Zwitserland. Op Baselworld exposeren vrijwel alle bekende en minder bekende merken. Horloges kunnen vaak gepast en geprobeerd worden, vragen worden over het algemeen met enthousiasme beantwoord en kan er eenvoudig een praatje worden gemaakt met eigenaren en/of directieleden van de diverse horlogemerken.

Feitelijk is niet sprake van één beurshal, maar is Baselworld verdeeld over meerdere complexen. Zoals u wellicht bekend, is men na de editie van Baselworld 2012 begonnen met een imposante uitbreiding en modernisering en de verbouwing verloopt precies volgens schema. Tijdens Baselworld 2013 zullen meer dan 1.460 exposanten (!) hun horloges en/of toebehoren showen aan de (naar verwachting) ruim 100.000 bezoekers.

Neubau Messe Basel 2013

Mocht u voornemens zijn dit jaar een bezoek aan Baselworld te brengen kan het – gelet op de vele exposanten, de vele bezoekers en het enorme Baselworldcomplex – geen kwaad u voor te bereiden binnen welke hal u bepaalde exposanten kunt vinden. Zie onderstaand de plattegrond en de globale indeling:

BSW13_Gebaeudeplan_ch

1 – Global brands | 2 – Internationale merken | 3 – Aanverwante branches | 4 – Paviljoens.
Zie voor gedetailleerde informatie de specificaties op Baselworld.com.

Baselworld vindt plaats van 25 april tot en met 2 mei 2013 in Messe – Messeplatz 1 – CH 4005 Basel – Zwitserland. Baselworld is dagelijks geopend van 9.00 tot 18.00, met uitzondering van donderdag 2 mei: 9.00 tot 16.00 uur. Zie voor meer informatie: www.baselworld.com.

Pin It on Pinterest

Share This