DuBois et fils DBF001-10 | Alles over Horloges

24 april 2017 | Bent u een liefhebber van horloges en heeft u altijd al willen investeren in een horlogemerk? Dan heeft u nu de kans om aandeelhouder te worden van een van de oudste horlogemerken van Zwitserland: DuBois et fils S.A.

Met ‘oud’ bedoelen we ook echt oud, want welk (horloge)merk kan zich baden in een merkhistorie van 232 jaar? We nemen u even kort mee in de historie van DuBois et fils. In 1751 startte Moise Dubois in Le Locle een kleine horlogefabriek. In 1760 nam Philippe Dubois, de zoon van Moise Dubois, het bedrijf van zijn vader over. Nadat zijn drie zoons ook toetraden tot de firma veranderden zij in 1785 de bedrijfsnaam in Philippe DuBois & fils.

DuBois et fils | Alles over Horloges

In 2010 is DuBois & fils in handen gekomen van Thomas Steinemann, een Zwitser die de nodige sporen in de Haute Horlogerie heeft verdiend, die daarnaast ook CEO is van het merk. Het doel van Steinemann was een nieuw hoofdstuk aan de geschiedenis van het merk toevoegen door verfijnde horloges te maken die klassieke tradities combineren met moderne invloeden.

We willen ons onderscheiden van de massa en onze klanten inspireren, in lijn met de traditie van DuBois et fils”, aldus Steinemann. Om het merk zeldzaam en exclusief te houden, produceert het DuBois et fils alleen limited editions in kleine oplages tot maximaal 99 stuks per collectie.

Bijzonder is dat Steinemann in 2010-2011 koos voor een op dat moment binnen de horlogerie ongebruikelijke wijze van financiering: crowdfunding. Maar de crowdfundingsactie is een ongekend succes gebleken.

Inmiddels zijn meer dan 840 horloge enthousiasten verspreid over 31 landen aandeelhouders en daarmee mede-eigenaren van DuBois et fils. Naast unieke en innovatieve ideeën binnen de luxe horlogemarkt stelt het merk ook nieuwe normen in de relatie tussen investeerder en bedrijf.

DuBois et fils collectie

Als aandeelhouder van DuBois et fils geniet u overeenkomstig de Zwitserse wetgeving van uitgebreide aandeelhoudersbescherming. Daarnaast geniet u als aandeelhouder van talrijke voordelen, zoals bijvoorbeeld een coupon waarmee u in de gelegenheid wordt gesteld om horloges van DuBois et fils te kopen tegen een korting van 30%.

Voor het merk heeft dit uiteraard weer het voordeel dat de aandeelhouder én co-eigenaar fungeert als ambassadeur van het merk, in plaats van de gebruikelijke dure celebrities. En van dat voordeel profiteert u als aandeelhouder uiteindelijk ook weer…


DuBois et fils DBF003-07

Bent u geïnteresseerd? Profiteer nu van de kans om een nieuwe aandeelhouder te worden bij DuBois et fils. De beschikbaarheid van de aanbod is zeer beperkt door het beperkte aantal aandelen.

Actueel aandeel aanbod:

Aanbod 1:
100
geregistreerde aandelen van Philippe DuBois & Fils SA met een nominale waarde van CHF1,00 per stuk.
Totale aandelenkoers (uitgifteprijs) van CHF 2.000 (CHF 20,00 per aandeel)

Aandeelhoudersvoordeel:
Voucher van 30% korting voor 1 DuBois et fils horloge tot 31.12.2017
Voucher van 30% korting voor 1 DuBois et fils horloge tot 31.12.2018

Aanbod 2:
300
geregistreerde aandelen van Philippe DuBois & Fils SA met een nominale waarde van CHF1,00 per stuk.
Totale aandelenkoers (uitgifteprijs) van CHF 6.000 (CHF 20,00 per aandeel)

Aandeelhoudersvoordeel:
3 bonnen van 30% korting per 1 DuBois et fils horloge, geldig tot 2021
Gratis Diamond Club lidmaatschap met extra voordelen

Zie voor nadere informatie over DuBois et fils www.duboisfils.ch en/of bijgaande (engelstalige) Projectpresentation DuBois et fils.

Als u nog vragen heeft, kunt u daarvoor bij DuBois et fils terecht: shareholder@duboisfils.ch.

Pin It on Pinterest

Share This