13 september 2013 | Frequente bezoekers van deze website zal het niet ontgaan zijn dat Philippe DuBois et fils, de oudste Zwitserse horlogefabrikant, begin dit jaar een herstart heeft gemaakt.

DuBois et fils DBF001-01 limited edition 01

De voortekenen voor een succesvolle herstart waren gunstig, niet in het minst doordat bijna 600 horloge-enthousiasten via crowdfunding mede-eigenaar van DuBois et fils zijn geworden. Initiator, grootaandeelhouder en CEO Thomas Steinemann zag de toekomst met vertrouwen tegemoet en vele anderen met hem. Maar continuïteit verkrijg je pas en succes bestendigd slechts door verkopen…

De voortekenen bedrogen gelukkig niet. Al een paar dagen na de opening van de DuBois et fils onlineshop is de gehele DBF001-01 collectie (99 stuks) volledig uitverkocht. Op één uitzondering na: horloge DBF001-01 met limited edition nummer ’01’, het eerste horloge uit de limited edition DBF001-01 collectie en het eerste horloge van het ‘vernieuwde’ horlogehuis DuBois et fils.

DuBois et fils DBF001-01 limited edition 01

Dit unieke uurwerk – die de transitie van de oudste Zwitserse horlogefabrikant naar een nieuw tijdperk symboliseert – wordt online geveild. Sinds 5 september 2013 kunnen horlogeliefhebbers over de gehele wereld een bod uitbrengen op de website van DuBois et fils. De veiling eindigt op zondag 6 oktober 2013 om 22:00. De hoogste bieder zal de trotse eigenaar van de DBF001- 01 ’01’ worden.

Het hoogste bod zal door een particuliere weldoener worden verdubbeld. Dit bedrag zal DuBois et fils aanwenden voor de oprichting van een eigen liefdadigheidsinstelling. Deze instelling zal zich, net als DuBois et fils zelf, richten op projecten op het gebied van duurzaamheid voor de langere termijn.

DuBois et fils DBF001-01 limited edition 01

Wilt u ook een uniek horloge om de pols van het herleefde DuBois et fils? Aarzel dan niet en breng op www.duboisfils.ch uw bod uit!


Pin It on Pinterest

Share This